Runojen voimaa

Runokirjojani sekä kalenterin voit tilata alla olevalla tilauslomakkeella.

Siivellä

Kolho, Heli – Turunen, Tuula

Enkeleitä on kaikkialla, jos niitä vain haluaa nähdä. Heli Kolho on vanginnut valokuviinsa jännittäviä enkelihavaintojaan ja Tuula Turusen tekstit puhuttelevat hellästi lukijaa ja kutsuvat pysähtymään, näkemään hetken merkityksen ja läsnäolon tärkeyden. Vain tähän hetkeen pysähtyessä voimme olla ehyesti itsemme ja tuntea enkelin siiven
hipaisun. Kirjan tekijöiden näyttely on kiertänyt ympäri Suomea ja saanut ihastuneen vastaanoton.

Sinulle
24,90 €

Kolho, Heli — Turunen, Tuula

Sinulle-kirjassa seikkailee salaperäisesti hymyilevä pieni enkeli. Koska enkeli on niin pieni, se näkee maailman yksityiskohtaisen tarkasti. Enkelillä on asiaa juuri Sinulle. Lähde mukaan katsomaan, mitä se haluaa kertoa. Sinulle.

Häkellyttävän kauniit kuvat mikrokosmoksesta ja puhuttelevat tekstit muodostavat yhdessä herkän, mutta voimakkaan taideteoksen, joka vaikuttaa lukijaansa unohtumattomasti.

Valokuvaaja Heli Kolhon ja runoilija Tuula Turusen esikoisteos Siivellä on myynyt jo useita tuhansia kappaleita. Kirjan sanoma on koskettanut syvästi
lukijoitaan.

ISBN 9789522303707 / Kansi Iiris Kallunki / LK 04 / nid. / 80 sivua / 170 x 190 /

Yhdessä
26,90€

Kolho, Heli — Turunen, Tuula

Kauas on pitkä matka, varsinkin jos sen taivaltaa yksin. Yhdessä on parempi – yhdessä on parempi ihmetellä maailmaa, ihailla sen kauneutta, tuntea iloa. Turusen tekstit ja Kolhon kuvat havainnoivat tarkasti hetken kauneutta, kauneuden hetkellisyyttä.

Yhdessä on Heli Kolhon ja Tuula Turusen kolmas yhdessä tehty kirja. Kaksi edellistä, Siivellä ja Sinulle, ovat olleet menestyksiä ja saaneet paljon kiitosta. Heli Kolhon taidokkaat valokuvat ja Tuula Turusen
vahvat, ihon alle menevät tekstit luovat vaikuttavan elämyksen, joka ei hetkessä unohdu. Nelivärikuvitus.

Koettelemuksissa
et ole yksin.
Kuljen kanssasi.

Käsi kädessä
rakennamme
kantavaa tietä
ottaa vastaan
isompaa
rakkautta,
suurempaa
onnea.


ISBN 9789522305176 / Kansi Iiris Kallunki / Valokuvat Heli Kolho /
LK 10.8 / sid. / 64 sivua / 170 x 190 /

Siivellä 2017
Seinäkalenteri

11,90 €

Kolho, Heli — Turunen, Tuula

Siivellä-seinäkalenterin neljäs vuosikerta on herkän ihastuttava kalenteri, jossa on Heli Kolhon ottamat valokuvat ja Tuula Turusen juuri kalenteri varten kirjoittamat runot. Tekijäkaksikko on julkaissut yhdessä kirjat Siivellä ja Sinulle, he työstävät parhaillaan kolmatta teossa. Viisaat ajatukset ja upeat valokuvat tuovat iloa jokaiseen päivään.

Seinäkalenterissa on:

  • nimipäivät
  • juhlapäivät
  • kirkkopyhien tekstit
  • kuunkierto
  • liputuspäivät
  • runsaasti tilaa muistiinpanoille
  • nelivärikuvitus
  • wiresidonta
  • kiiltolaminointi kannessa
  • yksi laskutasku ajankohtaisten papereiden säilyttämistä varten
Kuvat Heli Kolho, teksti TuulaTurunen
Ulkoasu Iiris Kallunki

EAN 6430033317884 / wiresidonta /
297 x 420 (aukaistuna)

Lämpöisin toivotuksin
26,90€

Varpu, Maarit

Kuvat: Ivanchina, Anna

Tässä kokoelmassa esiintyvät suomalaiset runoilijat Saima Harmajasta Eeva Kilpeen. Kokoelmaan on valikoitunut tekstejä, joissa lähes kaikissa luonto on läsnä. Luonto on keskeinen motiivi runoudessa, ja se avulla heijastetaan niin runon puhujan tunnetiloja kuin näkemystä elämästä. Runouden lumotussa puutarhassa sanat soivat monia merkityksiä.

Lämpöisin toivotuksin on runoudenystävän kirja-aarre, sen pariin voi palata aina uudestaan ja uudestaan. Sen voi antaa itselleen tai ystävälle valaisemaan kevään valoa odottavia iltoja.

ISBN 9789522304421 / Kansi Iiris Kallunki / sid. / 64 sivua / 170 x 190 /

Tässä kokoelmassa mukana Tuula Turusen runo.