Vitamiinit ja lisäravinteet

Kehon voimaa

Terve ihminen syö monipuolisesti, lepää ja liikkuu. Mutta joskus monipuolisestakin ruokavaliosta on haastavaa saada kaikkia tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita, varsinkin jos syömiset vaihtelevat paljon ja jos lisäksi työ, stressi tai urheilu kuluttavat niitä paljon.

Kehon epätasapainotila ei johdu niinkään lääkeaineiden puutteesta vaan suoja- ja lisäravinteiden puutteesta, mikä on kehittynyt pidemmän ajan kuluessa. Näihin tilanteisiin lisäravinteet ovat turvallinen tie täydentämään normaalia ruokavaliota.

Jotta sinun ei tarvitsisi yksin miettiä, mitä ja kuinka paljon, VoimaVillassa on valittu ajatuksella sinulle napakka ja laadukas valikoima, että löytäisit ne parhaimmat tuotteet kerralla.

Lue lisää myös ravintoainemittauksesta VoimaVillassa.

Alla näet muutamia valikoimani tuotteita. Näitä voit tilata oheisella tilauslomakkeella.

Karin Havupuu-uutejuoma 600 ml
Luomusertifioitu ja kotimainen havupuu-uutejuoma.
6,50€ pll

Suomalainen lähdevesi ja suomalainen nuoren männyn kuori ja nila. 1 gramman valmistukseen on käytetty 0,3 grammaa männyn kuorta ja nilaa.

Päivittäinen käyttö: 1-4 dl päivässä.
Sopii kaikenikäisille. Juomaa voidaan nauttia sellaisenaan. Aamulla ensimmäiseksi ja päivällä n. tunti ennen ruokailua.

Säilytys: Avattuasi pullon, säilytä se korkilla suljettuna ja valolta suojattuna jääkaapissa. Käytä runsaan viikon sisällä.

Karin Havupuu-uutejuoma valmistetaan suomalaiseen perinnetietoon perustuvalla menetelmällä. Karin Havupuu-uutejuoma sopii kaikenikäisille.

Ainesosat: Ravintosisältö/100 g:

Energia: 17 kcal
Flavonoidipitoisuus: 20,3 mg
Kalsium: 2,1 mg
Rauta: <0,05 mg
Mangaani: 0,06 mg
Sinkki: 0,02 mg
Rasva: 32 mg
Proteiini: 37 mg
Hiilihydraatit: 20 mg