Kehon voimaa

Terve ihminen syö monipuolisesti, lepää ja liikkuu. Mutta joskus monipuolisestakin ruokavaliosta on haastavaa saada kaikkia tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita, varsinkin jos syömiset vaihtelevat paljon ja jos lisäksi työ, stressi tai urheilu kuluttavat niitä paljon.

Kehon epätasapainotila ei johdu niinkään lääkeaineiden puutteesta vaan suoja- ja lisäravinteiden puutteesta, mikä on kehittynyt pidemmän ajan kuluessa. Näihin tilanteisiin lisäravinteet ovat turvallinen tie täydentämään normaalia ruokavaliota.

Jotta sinun ei tarvitsisi yksin miettiä, mitä ja kuinka paljon, VoimaVillassa on valittu ajatuksella sinulle napakka ja laadukas valikoima, että löytäisit ne parhaimmat tuotteet kerralla.

Lisäksi yhteistyössä ravintoainemittaaja, klassinen homeopaatti Pirkko Aittalan ja dipl.ravintoneuvoja Ismo Hiltusen kanssa ratkomme visaisempiakin pähkinöitä.

Alla näet muutamia valikoimani tuotteita. Näitä voit tilata oheisella tilauslomakkeella.

Kuukauden tuote:

Sinkkiasetaatti
12,70 €
Tehokas imeskelytabletti vastustuskyvylle.

Asetaatti-muoto on paras imeytymään ja estämään flunssaa. Makuna raikas minttu-mansikka.

Tehoannos flunssan kitkentään 5-6 tabl., 1 tabl. 2 tunnin välein.
Suomalainen tuote.

TARGET1®
38,90 €
Väsymys johon unikaan ei auta, mutta TARGET 1® auttaa!

TARGET 1®:n sisältämä venäjänjuuri on adaptogeeni, joka auttaa kehoa puolustautumaan stressiä vastaan.

Venäjänjuuri rentouttaa, ylläpitää normaalia verenpainetasoa, sekä vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa. TARGET 1® ylläpitää normaalia henkistä ja kognitiivista aktiivisuutta. Se myös edistää henkistä ja fyysistä toipumisprosessia. TARGET 1® sisältää venäjänjuurta, kaseiinia, tauriinia ja verkkomeloniuutetta.