Hoito- ja kipugeelit

Voiteiden voimaa

Hoito-ja kipugeelit

  • hoitavat kipuja, särkyjä ja tulehduksia luonnon omilla tehoaineilla
  • aktivoivat elimistön omaa puolustusjärjestelmää
  • parantavat verenkiertoa
  • helpottavat kramppeja ja levottomia jalkoja

Lihas- ja nivelkivun hoito

Itsehoitona lihaskipuun voi käyttää tabletteina mm. kurkumaa esim. Fortesan, PhenoCur tai Cibusine Forte tai paikallisesti käytettäviä voiteita, geelejä sekä lepoa. Suonenvetoa ja lihaskramppia helpottaa lihaksen venyttäminen ja hierominen kipua poistavalla tai lihasaluetta rentouttavalla voiteella. Jos lihas on revähtänyt, muista kolme koota eli koholle, kylmää ja kompressio eli puristava side.

Niskan ja hartioiden alueen lihassärky on iästä riippumatta nykyajan kansan sairaus. Jatkuva istuminen, huonot työasennot, vähäinen liikunta ja jatkuva kännyköiden näprääminen aiheuttavat jännitystiloja niska- ja hartiaseudulle. Parasta apua olisi ennalta ehkäisevä liikunta, sopiva venyttely ja lihaskunnon parantaminen, mutta akuutit ja krooniset kivut kaipaavat heti lievitystä. Magnesiumsuihkeet ovat hyvä apu, sillä lihas- ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan ja rentouttamiseen. Iholle laitettuna magnesium imeytyy kaikilla ja on turvallista käyttää kaiken ikäisillä.

Alla näet muutamia valikoimani tuotteita. Näitä voit tilata oheisella tilauslomakkeella.

Coolment 150 ml
27€

Mentholia, eucalyptusta ja piparminttua sisältävä
luonnon hoitogeeli kipuun, särkyyn ja tulehduksiin.

Coolment aktivoi elimistön oman puolustus-järjestelmän eli auttaa elimistöä hoitamaan itse itsensä parantamalla tehokkaasti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Kudosvaikutteinen, ihovaikutteinen ja myös kylmähoito.

Käyttövinkkejä:

Akuutit ja krooniset lihas-, nivel- ja hermoperäiset vaivat. Suonikohjut, levottomat jalat, turvotukset. Reumakivut, kulumakivut, venähdykset, kasvukivut, vammat, päänsärky, tenniskyynärpää yms.

Cajena 150 ml
27€

Inkivääriä, rosmariinia ja camphoraa (kamferi) sisältävä lämmittävä inkiväärigeeli nivel- ja lihasalueiden kipuun ja särkyyn.

Inkivääri on ollut jo vuosituhansien ajan erinomainen luonnonlääke. Cajena sisältää aitoa inkivääriöljyä, vahvistettuna rosmariinilla ja kamferilla. Geelin avulla vaikutus voidaan kohdistaa suoraan kipualueelle.

Kudos- ja ihovaikutteinen geeli, joka kuljettaa vaikuttavat aineet syvälle kudokseen poistaen kipua ja särkyä ja nostaa iholla ihon lämpötilaa.

Käyttövinkkejä:

Lämmittämään ja parantamaan verenkiertoa, poistamaan turvotusta ja nestekertymiä, reumaan ja reumakipujen hoitoon, laukaisemaan lihaskramppeja, parantamaan huonoa ääreisverenkiertoa, sopii myös mustelmien hoitoon, erityisesti nivelkipujen hoitoon sekä vähentää lihasjännitystä.