Bioswipe -puhdistustuotteet

Nyt voit tilata BioSwipe -puhdistustuotteita suoraan verkkokaupastani :

Puhdasta voimaa

Biologiset puhdistus- ja pyykinpesuaineet

Kaiken sen, minkä laitat iholle, laitat myös koko keholle. Myös pyykissä. Monissa pesujauheissa on savea, fosfaattia ja hajusteita, jotka ärsyttävät ihoa, ja samat aineet imeytyvät myös ihosta elimistöön samalla tavalla kuin suun kautta syötynä.

Biologiset pyykinpesu- ja muut kodinpuhdistusaineet sisältävät ihmisen terveyttä edistäviä mikrobeja eli probiootteja, jotka vievät elintilaa ihmisille haitallisilta bakteereilta. Näin vähennämme myös oman kehon ja luonnon haitallista kemikalisoitumista.

Pääset verkkokauppaan Bioswipe -ostoksille tästä.

BioSwipe-tuotteissa käytetään bioteknologian keinoin tuotettuja eläviä mikrobeja,
probiootteja, jotka ovat:

  • 100% luonnollisia
  • 100% turvallisia ihmiselle ja ympäristölle
  • 100% biologisesti hajoavia
  • satoja kertoja tehokkaampia kuin perinteiset kemialliset pinta-aktiiviset aineet

Tässä muutamia esimerkkejä suosituimmista tuotteista:

BioSwipe Laundry Liquid

Tiivistetty probiootteja sisältävä nestemäinen pyykinpesuaine, joka poistaa tehokkaasti likaa, hajuja ja pitää pyykin pitkään puhtaan hyväntuoksuisena. Probiootit tuottavat pesun aikana likaa irrottavia entsyymejä ja Laundry Liquid pitää jopa pesukoneesi putket ja suodattimet puhtaana.

Laundry Liquid sopii sekä valkoisille, värillisille että tummille tekstiileille. Laundry Liquid toimii tehokkaimmin 30-60 asteissa vedessä ja pesutiivisteen annosteluun riittää pieni mittakorkki. Suositteluannostus on 10-15 ml / pesukoneellinen.

BioSwipe Fresh Air

Pitkävaikutteinen biologinen hajunpoistaja, joka neutraloi hajut hetkessä. Käytetään suihkeena, joka laimennetaan veteen 1 osa Bioswipe Fresh Airia ja 9 osaa vettä omasta kotihanasta. Suihke on todella riittoisa, sillä yksi painallus riittää hajottamaan hajuja.

BioSwipe Fresh Airia kannattaa käyttää huoneilman raikastamiseen, WC:ssä, autossa, urheiluvälineisiin kuten luistimiin, kenkiin, jääkiekkohanskoihin yms.


BioSwipe Sanit

BioSwipe Sanit on kosteiden tilojen biologinen puhdistusaine. Se puhdistaa luonnollisesti, antaa kiiltoa altaille ja kaakeleille, poistaa hajuja ja myös niiden lähteitä.

Käyttö: suihku- ja WC-tiloihin, hanoihin, putkistoihin ja viemärikaivoihin sumuttamalla pinnoille, sitten pyyhitään ja huuhdellaan. BioSwipe sanit laimennetaan suihkepulloon 1 osa tiivistettä + 9 osaa vettä.


BioSwipe Multi Clean

BioSwipe Multi Clean on biologinen yleispuhdistusainetiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Multi Clean puhdistaa ja poistaa likaa ja rasvaa kaikilta kodin pinnoilta. Säännöllisellä käytöllä hyvät bakteerit lisääntyvät kodissa, kun vastaavasti ihmisille haitallisille bakteereille jää vähemmän elintilaa.


Tiiviste laimennetaan omaan sumutinpulloonsa suhteessa 1 osa Multi Cleania + 24 osaa vettä. Sen voi myös laimentaa ämpäriin suhteessa 4-20 ml Multi Cleania 1 litraan vettä. Laimennussuhde kohteesta riippuen.

Tiivisteen pH = 10,5